ÜYE AKTİVASYON SORUNU İPUCU

PNT Nuke ve Php Nuke Hakkındaki İp Uçları

Moderatör: Moderatörler

ÜYE AKTİVASYON SORUNU İPUCU

Mesajgönderen Nida_Bey » 2011/12/05 - 23:44

Arkadaşlar genel olarak raslaşıyoruz. ilk üye olan arkadaşlar genellikle aktivasyon linkinde hata ile karşılaşıyorlar. Aktivasyonlar karşı maile mysite.com ....... olarak gidiyor.
ÇÖZÜM: sitenizin admin den forumlar tıklayın configre yada ayarlar kısmına tıklayın açılan yerdeki mysite.com yazan yeri sitenizin adı ile değiştirin.
[img:180:102]http://s11.postimage.org/oq6ubn50v/forum.jpg[/img]
PhpNukeTurkiye.Com Site Kurallarını Okumak İçin Tıklayın
Site kuralları gereği, kullanıcı profilinde web adresi bulunmayan, kullanmakta olduğu sitenin copyright bilgisi silinen kişilerin isteklerine cevap verilmeyecektir.
Önceliğimiz olarak emeğe saygı diyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.. PNT Yönetim...

"Asil yetimler anadan babadan degil, ilim ve ahlaktan yoksun olanlardir.
(HZ. ALI R.A)

oto dj,radyo hosting,web hosting,web tasarım http://www.nidasms.com nettenTopluSMS sistemi ve bayilik işlemleri için irtibata geçebilirsiniz.
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 8

Sağol Usta

Mesajgönderen iceman77 » 2011/12/06 - 00:11

üstad eline sağlık çoğu arkadaşımıza yararlı olacaktır bende çok çekmiştim bu sorundan ötürü zamanında :-)
Yasaklandı
Kullanıcı avatarı
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2011/12/06 - 00:13

eklenilen ip uçlarını yarın ip uçları bölümümüze aktaracağım emeğin için allah razı olsun faydalı bilgiler veriyorsun
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Aldığı teşekkür: 95

Mesajgönderen Nida_Bey » 2011/12/06 - 00:40

Sonsuzluk yazdı:eklenilen ip uçlarını yarın ip uçları bölümümüze aktaracağım emeğin için allah razı olsun faydalı bilgiler veriyorsun

Kulakları çınlasın Recep AKCAN Amasya taşovalı Almanyadan ustam.Onun sayesinde başladım Allah ondan da razı olsun.Sizlerden de.Ben sizin başlattığınız hizmette sadece elimden geldiği ölçüde faydalı olmaya çalışan bir karıncayım.Asıl hak sahibi olan sizlersiniz.
PhpNukeTurkiye.Com Site Kurallarını Okumak İçin Tıklayın
Site kuralları gereği, kullanıcı profilinde web adresi bulunmayan, kullanmakta olduğu sitenin copyright bilgisi silinen kişilerin isteklerine cevap verilmeyecektir.
Önceliğimiz olarak emeğe saygı diyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.. PNT Yönetim...

"Asil yetimler anadan babadan degil, ilim ve ahlaktan yoksun olanlardir.
(HZ. ALI R.A)

oto dj,radyo hosting,web hosting,web tasarım http://www.nidasms.com nettenTopluSMS sistemi ve bayilik işlemleri için irtibata geçebilirsiniz.
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Aldığı teşekkür: 8

Dön İp Uçları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir